2004 ltz 400 cutting out - Suzuki ATV Forum
Suzuki QuadSport Discussions for the Quadsport 50,90,250,400

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-13-2019, 06:05 AM Thread Starter
Suzuki ATVer
 
Austindg22's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
2004 ltz 400 cutting out

Hey guys new to the forums here. Just trying to get a little help. I picked up a ltz out of a junk yard. 80 bucks. Everything was there except seat, some plastics and front wheels. Replace the starter, starter solenoid, carb, coil, plug, put raptor 660 petcock, jetted to 155 main and 25 pilot, new air filter, changed oil, sprockets and chain and took the airbox lid off. It's got a yoshi slip on I'm pretty sure(doesnt look like a full). Fixing to pick up a 434 big bore kit. But wanna figure the issues out first. Issue is it bogs hard on a second gear clutch dump and cuts out at 3/4 to full throttle pretty bad. Seeing if you guys with better ideas on these quads know what I need to look into. Next option is shimming the needle 2 to 3mm .
Austindg22 is offline  
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2004 eiger 400 starting issue Steelroe Suzuki Eiger 400 5 05-19-2019 01:44 PM
13' Kingquad 750 cutting out tboss Suzuki KingQuad 6 11-28-2018 05:22 PM
2004 Eiger VERY COLD NATURED !! bigblock474 Suzuki Eiger 400 3 10-06-2018 01:18 PM
2004 King Quad 300?? Wrongway Suzuki KingQuad 300 7 11-19-2017 10:18 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome