87 300 lt 2wd - Suzuki ATV Forum
Suzuki KingQuad Discussions for the KingQuad 400,450,750,

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 12-01-2010, 11:09 AM Thread Starter
Suzuki ATVer
 
topdan's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: michigan
Posts: 3
Question 87 300 lt 2wd

no spark or constant weak spark , i replaced, the battery,the coil, the spark plug ,a new cdi unit, new solenoid,the side cover for the slator i can only move out about 1/2 inch then it gets stuck. any hints?
topdan is offline  
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-16-2010, 06:10 AM
Suzuki ATV Master!
 
zukifreak's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: DECIDING WHICH QUAD TO RIDE
Posts: 1,986
It should slip off pretty east,check to be sure all bolts and pull-start assembly has been removed.
zukifreak is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome